U ontvangt de factuur altijd als bijlage bij de verzendbevestiging per e-mail op het e-mailadres dat u bij het plaatsen van uw bestelling hebt opgegeven.

U kunt uw factuur ook opvragen in uw klantenaccount in de rubriek "Bestellingen". Om dit te doen, klik op de knop "Bestelling bekijken".

Of direct onder Bestelstatus indien u geen account heeft. Klik op de knop "Factuur aanvragen" om de factuur opnieuw naar u te laten sturen.